Resultatdrivet webbdesign- och webbutvecklingsföretag

Vi förstår att din webbplats och ditt företag är nära integrerade. Våra webbdesigners fokuserar på att öka konverteringarna, stärka engagemanget och återspegla målen för ditt företag.

 

Om du kan drömma om det, kan vi designa det

Omvandla insikter till handling

I dagens digitala första värld har din webbplats potential att vara det mest kraftfulla konverteringsverktyget. När du kontaktar oss med ett projekt kommer vi att arbeta –

Webbdesign

Nyckeln till att göra ett bestående intryck på internet är en imponerande webbplats. Vi gör grundlig undersökning av din konkurrentwebbplats och integrerar den med dina förväntningar från webbplatsen. Allt annat som följer är noggrant planerat. Vi integrerar front-end med back-end för smidig funktion. Vår användarinriktade webbutveckling framkallar användarinteraktioner och ökar din försäljning.

Webbutveckling

Varje webbdesign vi skapar skapas unikt enligt det unika varumärket det tillhör och det är det som hjälper oss att bilda ett långvarigt affärspartnerskap med våra kunder. Vi tror att de mest slagkraftiga designen inte är komplexa men väldigt enkla.

Hos oss kan du skapa mönster som förmedlar informationen tydligt och glädjer dina kunder med ett fängslande visuellt tilltal.

UI-design

Få din webbplats till liv med fantastiskt användargränssnitt. Här skapar vi användarcentrerade webbplatser som kommunicerar med dina kunder. Från att skapa “wireframes” till att göra “web page designs” följer vi ett metodiskt tillvägagångssätt i alla steg i UI-design.

Vi kommer med nya idéer och sänker dina företagsvärden in på din webbplats. På vårt webbdesignföretag är allt möjligt genom att levande bilder kan fungera.

UX Design

Vi finjusterar oss efter dina unika behov och ger idéer för att skapa UX-design så att ditt varumärke får det anseende det förtjänar. Med dussintals senaste teknologier och kodbibliotek inom räckhåll, levererar vi alltid högkvalitativ service varje gång.

Vi involverar våra kunder i designprocessen från början till slut och välkomnar din feedback i varje steg i designprocessen.

68% av kunderna anger en webbdesign som den främsta faktorn för att avgöra ett företags trovärdighet.
Förbättra din estetiska upplevelse och vägleda konverteringar, prata med vårt expertdesignteam nedan

Hur vi använder
Webbdesign och webbutveckling

Analys

Vårt kreativa team kommer att studera dina affärsmål och vad dina förväntningar är från produkten.

Strategi

Vi utformar en strategi som tar hänsyn till alla nyckelelement som användare, design och kundförväntningar att skapa en webbdesign som är perfekt i alla aspekter.

Design

Strukturen på din webbplats ska utformas kring användarens progression genom dina webbsidor - vilket ger konstant intuitiv funktionalitet för uppgifter. Effektiva layouter är enkla och mycket rakt på sak, med information i en logisk ordning för att ge enkla svar för kunden. Allt detta ska utföras tillsammans med ett visuellt tilltalande tema som passar ditt företag.

Innehåll och tema

Övergripande färgscheman och teckensnitt ska återspegla ditt företags professionalism, samtidigt som det antyder din personlighet. För att skapa ett utseende som är identifierbart är det viktigt att ditt övergripande visuella tema är unikt, engagerande och trevligt. Meddelandet som du förmedlar med dessa teckensnitt och bilder bör stödja din webbkopia. när du vill informera kunden är ditt val av ord avgörande för att knuffa kunden för att fatta ett köpbeslut. SEO spelar också en roll i ditt innehåll och design, eftersom din design kommer att bedömas baserat på skriftligt innehåll och rubriklayout.

Redo att öka ditt företag i år?

FAQ

Som tjänsteleverantör börjar vi med konceptet och en detaljerad beskrivning av webbplats- eller applikationsfunktionalitet som visar hur många timmar vårt team kommer att spendera på att göra den bästa webbplatsen på din marknad.

Det kan vara ett par veckors historia, eller så kan det ta 1-2 månader att utveckla en MVP och sedan flera månader att slutföra webbdesign och webbutveckling.

Innan vi startar ett projekt fastställer vi tidsfristen och uppskattar den budget som är obestridlig för oss.

Defenitivt Ja. Vi utvecklar ett mycket stödjande affärsverktyg för dig och du kan enkelt använda det själv.

Om du har några problem eller svårigheter hjälper vår tekniska support dig gärna och berättar vad och hur du gör det

Vi använder ett brett utbud av webbhotell och vi hittar definitivt det mest lämpliga alternativet för dig!

Vi kan helt ta frågan på oss själva och du behöver inte ta hand om någonting i denna fråga, eller vice versa - alla lösningar som utvecklats för dig kan enkelt distribueras och konfigureras på dina servrar eller din leverantör

Så är inte fallet med Nordic Digitech. Vi älskar vackra och multifunktionella webbplatser och våra experter har erfarenhet av att arbeta med både företag och småföretag. Vi vet hur man levererar den nödvändiga lösningen och utvecklar en webbplats eller en app med tillräcklig funktionalitet när budgeten är begränsad.

Vi förstår att varje företag går igenom olika utvecklingsfaser och vi vill se hur vi hjälper våra kunder att växa tillsammans med våra lösningar och tjänster.

Låt oss skapa kreativitetsinspirerat projekt tillsammans

Här är ett problemfritt sätt att utforma din webbplats. Få bästa kundsupport under webbdesign. Vi hjälper dig även att lösa webbplatsproblem efter webbutveckling. Ring nu för att dela din webbplatsidé med oss.

Ring tillbaka från oss

eller skriv till oss