Garanterat kan vi göra bättre eftersom vi har 210 kampanjupplevelser.

I genomsnitt går 76% av potentiella konverteringar från sociala medier förlorade till dålig marknadsföringsstrategi

Black_spot

Ambitiös marknadsföring av sociala medier för att uppfylla dina affärsmål.

Genom att fokusera på det som verkligen betyder för ditt varumärke skapar vi sociala mediekampanjer som påverkar, engagerar, driver och konverterar. Vi är ett team som vet vikten av noggrant riktade kampanjer.

Funktioner och Fördelar

Vi är ett team som aldrig är nöjd och ständigt strävar efter förbättringar. Med moderna dataanalysverktyg har vi obegränsad data till hands. Vi använder den informationen för att hitta mönster i målgruppsengagemang och konvertering för att förbättra våra kampanjer.

Genom att studera användarnas beteende, användarengagemang, tidigare engagemangsmätvärden bygger vi kampanjer som riktar in målgruppen som en gång var intresserad av dig. Detta skapar inte bara varumärkesmedvetenhet utan hjälper till att öka kundlojaliteten.

Vi lägger till ett intressant element i allt innehåll för att göra det tankeväckande, mycket engagerande och delningsvärt. Vi tror på att skapa innehåll som är äkta och tillför värde till dina kunders liv.

SOCIALA KAMPANJER

Hur vi gör det

Vi älskar att ta din vision till verklighet. Så här arbetar vi:

01

Vad vill du att din sociala mediekampanj ska uppnå?

Vi börjar med en upptäcktkonversation för att få en uppfattning om vad dina mål, lite bakgrund om ditt varumärke och marknadsföringsstrategi, och om Nordic DigiTech är rätt digital marknadsföringsbyrå för dig.

Vi designar, skriver och schemalägger riktade annonser och organiska inlägg

Med hjälp av informationen från prospekteringssamtalet kommer vi att utveckla en digital marknadsföringsplan anpassad för ditt företag. Detta inkluderar rekommenderade kanaler och taktik, budget- och prestationsprognoser, en starttidslinje och prisinformation. Från att producera helt nya idéer till att genomföra resultatstyrda strategier skapar vi innehållet som konverterar.

02

03

När din sociala mediekampanj är redo för lansering kommer vi att implementera den.

Efter att ha byggt kampanjerna och fått kundavslutning driver vi saker live, övervakar noggrant prestanda och optimerar aggressivt under de första dagarna

Pågående optimering

Vårt digitala marknadsföringsteam övervakar resultaten dagligen, implementerar datadrivna modifieringar och testar nya strategier för kontinuerlig Cost-Per-Acquisition-effektivitetsförbättring och försäljningstillväxt

04

Varför låt oss hantera dina sociala medier

Regelbundna uppdateringar

Oavsett om du har tid att kolla in ditt varumärkes sociala medier eller inte, ska vi systemiseras när det gäller att skicka dig rapporter om de senaste framstegen och kampanjerna.

Vi är alltid tillgängliga

Oavsett vad du behöver från oss är det vår prioritet att svara på dina samtal och e-post i rätt tid. Vi ser till att din instruktion genomförs i rätt tid.

Dedicated team

Hela projektet för ditt varumärkes sociala medier kommer endast att hanteras av ett team som har djupt förstått ditt varumärke.

Datadrivna strateger

Vi älskar data och att använda den till vår fördel är vår bästa expertis. Vi gör inte förutsägelser ur luften. Varje kampanj vi skapar har en solid grund.

71% av konsumenterna som har haft en positiv upplevelse med ett varumärke på sociala medier rekommenderar sannolikt varumärket till sina vänner och familj.

Är du redo att vinna på sociala medier?

Kontakta oss nu för att berätta om dina drömmar så förvandlar vi dina drömmar till verklighet.

Ring tillbaka från oss

eller skriv till oss